Nejnovější recenze ze sekce Stojací věšáky
Jsem velmi spokojená. Děkuji.
Dosu nebyl dodán
sortiment zboží mi vyhovoval
- Krásný mramorový podstavec, věšák bude stabilní.
- Věšák je velmi hezký, stabilní, sestavení nebylo náročné.
Vše v pořádku .
Za mě maximální spokojenost po všech stránkách . Velký výběr sortimentu , kvalitní zboží za dobré peníze, perfektní komunikace , nemluvě o tom , že řidič mi pomohl s vynáškou až do třetího patra . VŘELE DOPORUČUJI a řidiči ještě jednou moc děkuji .
- Jednoduchý, lehký, hezký design. Kvalitní opracování, jednoduchá montáž. Rychlý termín dodání. Tento výrobek splnil mé očekávání, jsem velice spokojena.
- Z věšáku jsem nadšená, v reálu vypadá ještě líp než na obrázku. Provedení je kvalitní. Dodává se v demontu; návod na sestavení byl podle muže mírně matoucí, nicméně ho cituji: "kdo někdy v životě skládal výrobek z Ikey, ten si poradí". Dolní podstavec je černé barvy s mírným žíháním, pozor při vyndávání - je to kámen, a těžký, proto je stabilní, a protože je kulatý, ani o něj nezakopáváme; noha věšáku je hnědá. Horní část věšáku je otočná. Velmi prakticky je řešený způsob ukládání deštníků, je to taková kovová smyčka (na obrázku druhá zespodu), takže deštníky drží pohromadě a nevypadávají. Zároveň je skvěle vymyšlené, že hroty deštníků míří do kovového kruhu, který je umístěný na spodním podstavci.
- Jednoduchá mantaz
- Skladny v prostoru
- Krásný stojan, je stabilní a kvalitně zpracovaný.
Přehledný návod k montáži.
- Snadné sestavení
Věšák přišel rozbitý. Prasklý kámen - kolo spodní část.Doprava dpd. Vracíme.
Produkt mi prisel bohuzel poskozeny. Jeden z vesaku byl praskly a zavit, do ktereho se vesaky upevnuji, byl uvolneny.
Na funkcnost to nema vliv. Chce to jen slepit a bude to. Vesak je jinak moc hezky.
Velice křehký, kruhové části praskají, oprýskává barva
Moc pěkný do menší předsíně.
- praktický
- menší stabilita
stojan je stabilní, nepřevrací se, jenom ty kuličky mi pořád vypadály, tak jsem je přilepila a dobrý
- Neni
- Všechno špatně materiál poškrábaný a prasklý
Zobrazuji 121 - 140 ze 178 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9 Další »